Svenska
Gamereactor
nyheter
World of Warcraft: Shadowlands

World of Warcraft: Chains of Domination utannonserat

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Det var absolut ingen tvekan om att Blizzard skulle avslöja mer om vad som väntar oss i World of Warcraft: Shadowlands första, stora uppdatering under helgens BlizzConline, men exakt vad var naturligtvis frågan. Svaret visar sig vara: en hel del.

Uppdateringen heter Chains of Domination och kommer att föra Korthia (City of Secrets), till dödsriket då The Jailer slutför sin plan. Det är inte bara nya uppdrag och aktiviteter som väntar här, utan även ett möte med en ny fiende som Sylvanas Windrunner fått över på sin sida, och denna sprider så mycket rädsla bland de fyra grupperna att de samlas för att förstöra den.

Om den utmaningen blir för lätt, finns det också en ny raid med tio bossar i Torghast, kallad Sanctum of Domination, som slutar med en kamp mot Sylvanas själv. En ny Mega-dungeon erbjuds också att utforska, medan Tazavesh erbjuder åtta bossar som kommer att försöka hindra oss från att stjäla legendariska föremål från Azeroth.

Dessutom väntar nya kosmetiska Covenant-rustningar för alla klasser, ett antal nya varelser att rida på, nya husdjur, möjligheten att flyga i de fyra Shadowlands-världarna och mycket mer.

HQ
World of Warcraft: Shadowlands

Relaterade texter



Loading next content