Svenska
Gamereactor
nyheter
Wo Long: Fallen Dynasty

Wo Long: Fallen Dynasty får ett andra demo

Det kommer dessutom finnas tillgängligt till PC, PS4 och Xbox One den här gången, och vi kommer kunna fortsätta där vi slutade i det färdiga spelet...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Team Ninja har de senaste åren haft som vana att släppa flera demos för sina spel före lanseringen och att använda dessa för att göra förbättringar baserat på feedback. Vi tvivlar inte på att detta är en av anledningarna till att både Nioh och Nioh 2 blev så bra, så vi är glad att se att studions nästa titel följer traditionen.

Nu meddelar de per Twitter att Wo Long: Fallen Dynasty får en andra demo den 24 februari och kommer - till skillnad från den vi fick i september - släppas till PC, PS4, PS5, Xbox One och Xbox Series S/X. Och inte nog det. Demot kommer också låta oss överföra våra sparfiler till det fullständiga spelet och studion tackar oss för att vi testade det genom att ge oss tillgång till Crouching Dragon Helmet.

Wo Long: Fallen Dynasty

Relaterade texter

6
Wo Long: Fallen DynastyScore

Wo Long: Fallen Dynasty

RECENSION. Skrivet av Joakim Sjögren

Team Ninja försöker skapa ännu en Dark Souls-utmanare, men till skillnad från de uppskattade Nioh-äventyren så faller tyvärr nya Wo Long: Fallen Dynasty på sitt eget svärd.



Loading next content