Svenska
NYHET - SPONSRAT INNEHåLL

Vi berättar allt du behöver veta om Kerbal Space Program 2 i ny video

Uppföljaren kom till PC för några dagar sedan, och för att se till att du är redo för utmaningarna har vi skapat en praktisk video som berättar allt du behöver veta...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i

Strax före helgen lanserade utgivaren Private Division och utvecklaren Intercept Games rymduppföljaren Kerbal Space Program 2 via Early Access. Spelet är därmed tillgängligt för PC-spelare att dyka in i och avnjuta, och i och med detta i åtanke har vi skapat en praktisk All You Need to Know-video för att få dig uppdaterad om alla dess nya tillägg och förbättringar.

Vi tittar på de omgjorda användargränssnitten, det förbättrade onboarding-upplägget, de nya delarna och tekniken du kan leka med, de tjusigare (och mer detaljerade) miljöerna/grafiken, de förbättrade ljudprofilerna samt mycket, mycket annat.

Se till att kolla in videon All You Need to Know nedan och kolla in också Kerbal Space Program 2 idag, till PC via Early Access.

HQ
Kerbal Space Program 2

Relaterade texter

0
Kerbal Space Program 2 utannonserat

Kerbal Space Program 2 utannonserat

NYHET. Skrivet av Johan Vahlström

Det börjar vankas rymdresor igen. En uppföljare till succén Kerbal Space Program har nämligen utannonserats av Private Division under årets Gamescom. Spelet kommer...



Loading next content