Svenska
Gamereactor
nyheter
Valheim

Valheim passerar tio miljoner sålda exemplar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Under några månader förra året verkade det som om Valheim skulle slå alla tänkbara försäljningsrekord i spillror genom att sälja i en takt som fick The Flash att framstå som en slöfock vid en direkt jämförelse. Efter att ha nått sex-sju miljoner sålda spel i höstas, sackade det dock av i viss mån.

Men att inte sälja i ljusets hastighet är inte samma sak som långsamt dock och Valhaim har fortsatt att klättra ganska snabbt, och sent igår skrev spelets officiella Twitter-konto:

"Valheim has sold over 10 million copies! Thank you to every single one of you who got us to this milestone - when we launched the game we could never in our wildest dreams have imagined this!"

Iron Gate håller fortfarande på att utveckla mer innehåll till spelet och senare i år kan vi se fram emot expansionen Mistlands med massor av nytt innehåll som fler vapen samt först och främst ett nytt område att utforska.

Valheim

Relaterade texter

ValheimScore

Valheim

RECENSION. Skrivet av Petter Hegevall

Hugga ned träd, samla stenar, dricka bäckvatten, äta sorkar, slå troll i ansiktet med en påk. Låter som Petters vardag det, ganska precis...



Loading next content