Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
nyheter
V Rising

V Rising har nu sålt i över en miljon exemplar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Det går fortsatt bra för V Rising kan vi lugnt konstatera, det var bara några dagar sedan vi rapporterade att spelet sålt i över 500 000 exemplar, nu har det alltså passerat över en miljon. Inte illa för ett spel som ju ännu är i Early Access på Steam.

Den plötsliga framgången ska ha kommit som en chock för Stunlock Studios som definitivt inte hade räknat med att V Rising skulle explodera så pass som det har gjort senaste dagarna. Utvecklaren Jeremy Fielding sa nyligen till IGN att de verkligen inte förväntade sig så många spelare och att nog ingen riktigt gjorde det. I skrivande stund är det faktiskt fler som spelar V Rising på Steam än som spelar Elden Ring och så många som 150 000 har spelat samtidigt. Det blir onekligen spännande att se om V Rising kommer fortsätta öka så eller om toppen nu är nådd.

V Rising
Stunlock Studios vampyrspel går minst sagt bra just nu, till de allra flestas förvåning.

Relaterade texterLoading next content