Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
nyheter
Mario + Rabbids: Sparks of Hope

Ubisoft presenterar Mario + Rabbids: Sparks of Hope-expansionerna

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Vi har länge vetat att Mario + Rabbids: Sparks of Hope skulle utökas med DLC efter lanseringen, men förutom att den tredje omgången skulle handla om Rayman, har vi inte fått veta något. Tills nu.

Ubisoft har nämligen presenterat planerna för sina DLC-tillägg och gett en tidsram för när varje expansion väntas anlända. Den första kallas Tower of Doooom och låter Mario och hans gäng hjälpa Madame Bwahstrella att städa upp sitt multidimensionella torn. Detta äventyr släpps i "början av 2023" och kommer även att innehålla ett helt nytt stridsspeläge.

Det andra spelet har ännu inget offentligt namn, men vi får veta att det kommer att ta med oss till en ny planet, fullspäckad med nya miljöer, karaktärer, hemligheter och fiender. Detta tillägg kommer debuterar i mitten av 2023.

Till sist är det då alltså Rayman DLC, som låter spelarna ta kontroll över den ikoniska karaktären för att utforska en ny och "mystisk" plats i slutet av 2023.

De två sistnämnda DLC-paketen kommer vara tillgängliga som fristående köp, medan Tower of Doooom är exklusivt för ägare av Season Pass, vilket även är en del av Gold Edition av spelet.

Mario + Rabbids: Sparks of Hope

Relaterade texterLoading next content