Svenska
Gamereactor
nyheter
Minecraft Dungeons

Två nya omgångar Minecraft Dungeons-DLC utannonserade

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Mojang Studios har utannonserat två nya omgångar DLC till Minecraft Dungeons via sin officiella hemsida. Ett av dem kostar pengar, medan den andra är gratis och beskrivs som "the most ambitious free update in Minecraft Dungeons history".

Flames of the Nether är dock dragplåstret, det är en väl tilltagen expansion som släpps den 24 februari. Här väntar sex nya uppdrag där vi skickas iväg till ogästvänliga Nether. Det vankas därmed nya omgivningar, nya fiender och framför allt; ny loot.

Gratisuppdateringen släpps samma dag och innehåller i sin tur "a major new feature called Ancient Hunts, which are procedurally-generated end-game missions that weave in and out of the Nether". Som belöning för detta kan vi se fram emot topprankad Gilded-utrustning samt nya valutan Gold, som kan spenderas hos den nya Piglin-handlaren.

Minecraft Dungeons är ett förvånansvärt underhållande co-op-äventyr, som blivit väl utbyggt sedan premiären för snart ett år sedan med flera expansioner och gratistillägg. Med tanke på att vi är så nära den 24 februari, tippar vi att en trailer släpps inom kort.

Minecraft Dungeons

Relaterade texter

9
Minecraft DungeonsScore

Minecraft Dungeons

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Vad tros om episka fantasy-äventyr i svenska Mojangs fyrkantigt blockiga värld tillsammans med ett gäng glada vänner? Vi har recenserat Minecraft-spinoffen Dungeons...

0
Nu finns Minecraft Dungeons även till Steam

Nu finns Minecraft Dungeons även till Steam

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Dryga året senare är Minecraft Dungeons till PC inte längre exklusivt för Microsoft Store, och finns nu även att köpa via Steam. Mojangs dungeon crawler-inspirerade...



Loading next content