Svenska
Gamereactor
nyheter
Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder's Revenge

Turtles: Shredder's Revenge får en fysisk Playstation 5-utgåva

Men du kommer inte att kunna använda den till Playstation 4, trots att det är exakt samma version av spelet...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder's Revenge släpptes under sommaren och fick mycket beröm, eftersom både spelare och media tycktes vara överens om att det var en utmärkt retrounderhållning. Det finns för närvarande tillgängligt till PC, Playstation 4/5, Switch, Xbox One och Xbox Series S/X för digital nedladdning och fysiskt till Playstation 4, Switch och Xbox One.

Versionerna för Playstation 5 och Xbox Series S/X har inga tekniska fördelar (förutom snabb laddning tack vare SSD) jämfört med Playstation 4 och Xbox One, så du kan köpa dessa spel och avnjuta på den nyare hårdvaran.

Nu har en fysisk Playstation 5-version också presenterats av Tribute Games, som lanseras den 15 november. Men den har en nackdel. Medan du kan köpa den identiska Playstation 4-utgåvan och njuta av den på Playstation 5, kommer Playstation 5-utgåvan inte att fungera med sitt äldre syskon. Utgivaren förklarar:

"This version is identical to the PS4's and doesn't include any additional feature or content ... There's no free upgrade. So if you wish to play on both PS4 and PS5 then the PS4 version is the way to go."

Om du inte har spelat det ännu och absolut vill ha en specifik fysisk Playstation 5-version, kan vi ändå starkt rekommendera dig att skaffa detta. Det är ett fantastiskt spel!

HQ
Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder's Revenge

Relaterade texter



Loading next content