Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
esports
Dota 2

Tundra Esports är The International 2022 segrare

Laget är på väg hem med över 8,5 miljoner dollar i prispengar.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Efter veckor av tävling har Dota 2:s The International avslutats i ytterligare ett år, och i och med att så är fallet har vi nu en segrare att prata om. För 2022 blev det mästerskapsvinnande laget Tundra Esports, som besegrade Team Secret i den stora finalen för att gå därifrån med lejonparten av den enorma prispotten på 18 miljoner dollar.

Specifikt är Tundra som lag på väg hem med drygt 8.5 miljoner dollar, samt titeln på laget att slå fram till nästa The International, som Valve ännu inte har släppt några fasta detaljer om.

När det gäller lagen som utgjorde topp fyra, bortsett från att Tundra vann hela evenemanget och Secret kom tvåa, kom Team Liquid på tredje plats och Team Aster tog sig till fjärde.

Dota 2

Relaterade texter

Dota 2Score

Dota 2

RECENSION. Skrivet av Fredrik Åslund

Valve bevisar att det aldrig varit så intressant att riva försvarstorn och köpa flygande åsnekurirer som nu. Fredrik riskerar livet i Steams populäraste strategispel...

0
OG har bänkat ATF

OG har bänkat ATF

ESPORT-TEXTER. Skrivet av Ben Lyons

Dota 2-stjärnan kommer att få utforska andra alternativ framöver.Loading next content