Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
NYHET - SPONSRAT INNEHåLL

Träffa Alex Høgh Andersen, Johnni Gade och Sjeletyven i vår livestream på onsdag

I det tredje avsnittet av vår stora serie får du träffa Alex Høgh Andersen, som medverkat i TV-succén Vikings...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i

The Wrath of the Lich King Classic väntar precis runt hörnet, och vi firar det med en serie storskaliga livestreams som redan har gästats av Oscar Dronjak från Hammerfall och skådespelaren Valter Skarsgård.

Nästa gång blir vår största hittills, och vi får återigen sällskap av Alex Høgh Andersen, Johnni Gade och Sjeletyven.

Alex Høgh Andersen är en välkänd dansk skådespelare som började sin karriär via en julkalender 2013, men som du förmodligen känner igen som Ivar the Boneless i TV-serien Vikings. Sedan dess har han även medverkat i filmen Skuggan i mitt öga och Viaplay-serien The Viking - Knarkkungens fall.

World of Warcraft: Wrath of the Lich King
© Morten Bentzon

Johnni Gade är känd för en mängd olika fokusområden. Han är en välkänd youtubare med kanaler som fokuserar på reaktioner och spel, han är en välkänd "battlerapper" och har gjort berömda så kallade "diss tracks", och han är även en framgångsrik radiopratare.

World of Warcraft: Wrath of the Lich King

Sjeletyven är en enormt framgångsrik streamare som för närvarande arbetar med den fantastiska organisationen Method, vilka har säkrat tolv World First Raid-bossar genom åren. Han anses vara en av världens bästa streamers med fokus på World of Warcraft.

World of Warcraft: Wrath of the Lich King

Du kan följa detta onsdagen den 14 september från och med klockan 16:00 på vår livesida.

Relaterade texterLoading next content