Svenska
Gamereactor
nyheter
CrossfireX

Tokfloppen CrossfireX stängs för gott i maj

Och ja, detta inkluderar även Remedys båda singleplayer-kampanjer, vilka ursprungligen var det stora dragplåstret...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Vi gav CrossfireX ett välförtjänt bottenbetyg förra året, men koreanska Smilegate insisterade på att de skulle hålla spelet vid liv både genom att släppa nya singleplayer-kampanjer och framför allt bygga ut och förbättra multiplayer. Detta löfte höll dock inte särskilt länge.

I en ny FAQ framgår det nämligen att Smilegate nu stänger hela spelet den 18 maj. Och det är inte bara multiplayer som ryker, utan det inkluderar de båda singleplayer-kampanjerna som utvecklats av Remedy. De som har köpt något i spelet under de senaste 14 dagarna kommer automatiskt få sitt köp återbetalat, men alla som har köpt kampanjer eller spenderat pengar på mikrotransaktioner innan dess? Ja... tough luck.

Detta är bara ett av många spel med live service-upplägg som stängts på ganska kort tid, vilket inkluderar bland annat Apex Legends Mobile, Knockout City och Rumbleverse.

CrossfireX

Relaterade texter

CrossfireXScore

CrossfireX

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Actionkungarna Smilegate och finska kraftpaketet Remedy bjuder på militär action, vad skulle kunna gå fel? Det mesta, visar det sig...

0
Kolla in lanseringstrailern för CrossfireX

Kolla in lanseringstrailern för CrossfireX

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

CrossfireX lanserades igår till PC och Xbox, ett militärt actionspel med en singleplayer-komponent utvecklat av de finska snillena hos Remedy. Men tyvärr fick vi ingen...



Loading next content