Svenska
Gamereactor
nyheter
Titanfall 2

Titanfall 2-priset har nästan halverats - tre veckor efter release

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Alla, precis alla, visste att det inte skulle gå bra rent försäljningsmässigt för Titanfall 2 när det utannonserades att titeln skulle släppas precis efter Battlefield 1 och precis före Call of Duty: Infinite Warfare. Eller ja, alla visste det utom höjdarna hos EA. Nyligen uppdagades det att titeln har sålt under förväntan och att det haltar efter på försäljningslistorna.

Hand i hand med detta kan man även utläsa att Titanfall 2 är på plats 23 på Microsofts egna mest spelade spel-lista, efter spel som till exempel Halo 5: Guardians och Destiny. Detta är anmärkningsvärt eftersom föregångaren var en Xbox-exklusiv titel. En stark sådan, dessutom.

Fiaskot har gått så pass långt att spelet nu går att köpa för nästan halva lanseringspriset. Detta är alltså tre veckor efter att spelet släppts. Samt precis innan den annalkande Black Friday-rean som säkerligen kommer sänka priset ännu mer.

Microsoft Store kan du nu klicka hem titeln för 420 kronor (om du har Xbox Live Guld) eller spelpaketet Battlefield 1 och Titanfall 2 för 872 kronor. Om du däremot är PC-spelare då blir det ännu billigare. EA:s egna onlinebutik Origin Store har sänkt priset med 33%. Till råga på allt kan du lägga till ytterligare 20% rabatt genom att använda koden TITAN20 (vi har testat, det funkar). Playstation 4-versionen har, så vitt vi kan se, inte prissänkts.

De goda nyheterna är att fler spelare kan lägga sina labbar på Titanfall 2, ett spel som Gamereactor tycker är fantastiskt. Det negativa är naturligtvis att det finns en risk att det känns lite surt för folk som köpte spelet vid release.

Titanfall 2

Relaterade texter



Loading next content