Svenska
Gamereactor
nyheter
Diablo IV

Timmeslånga köer för att spela Diablo IV-betan

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Portarna till helvetet öppnade sig tidigare idag till den öppna betan av Diablo IV för de som förbokat actionäventyret och spelare från hela världen har strömmat in så till den milda grad att Blizzards servrar inte riktigt mäktar med. Känns historien igen? Jodå allt är med andra ord precis som vanligt och väntetiden för de sugna på att klubba demoner har i vissa fall varit timmeslånga. Något som ger vissa av oss en viss mån av PTSD kopplat till lanseringen av Diablo III för 11 år sedan. Vi får innerligen hoppas att Blizzard ökar på serverparken till spelets riktiga lansering annars kommer helvetet braka lös, bokstavligen.

Den 6:e juni får vi alla chansen att återigen besöka Tristram med omnejd och vi håller tummarna för att spelet är precis så rått, mörkt och härligt blodigt som förhandstittarna skvallrat om.

Är du en av de som sitter i kö och väntar på att släppas in, och om du fått chansen att testa, vad tycker du om Diablo IV?

Diablo IV
*Satan då"

Relaterade texter

Diablo IVScore

Diablo IV

RECENSION. Skrivet av Patrik Severin

Patrik har hittat skatter, dränkt ruiner i blod och jagat Sanctuarys skapare i denna intensiva och uppslukande uppföljare...



Loading next content