Svenska
Gamereactor
nyheter
Homefront: The Revolution

Timesplitters 2 i Homefront: The Revolution

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Tillhör du kategorin som saknar Timesplitters 2 och dess tidsvridna värld? Då finns det kanske anledning att spana in kommande Homefront:The revolution. Spelutvecklaren Deep Silver Dambuster har nämligen lagt in lite extragodis i sitt kommande actionäventyr och bjuder på två nivåer från Timesplitters 2. Det hela ska röra sig om en arkadmaskin i spelet som ska erbjuda denna nostalgiska kärleksvink.

Anledningen till retroflirten har att göra med Deep Silver Dambusters bakgrund. Studion har sitt ursprung ur numera nedlagda Crytek UK som en gång i tiden bar namnet Free Radical Design och utvecklade Timesplitters spelen. Sista delen som såg spelvärldens ljus var Timesplitters: Future Perfect och släpptes 2005.

Under en period cirkulerade flertalet rykten om att Crytek UK höll på att utveckla en uppföljare, men dessa dementerades flertalet gånger och sköts sedan slutligen i sank i juni 2012. Rättigheterna till Timesplitters ägs ,trots de ekonomiska svårigheterna, fortfarande av Crytek som ännu inte annonserat några framtida planer för den klassiska spelserien. Skulle du vilja spela ett nytt Timesplitters?

Homefront: The Revolution

Relaterade texter

Homefront: The RevolutionScore

Homefront: The Revolution

RECENSION. Skrivet av Petter Hegevall

Deep Silver och Dambuster Studios har försökt pussla ihop spelet som Crytek började utveckla. Petter har delat ut betyg till slutresultatet...



Loading next content