Svenska
Gamereactor
nyheter
The Sims 3

The Sims 3 på bild!

Will Wrights nya dockskåp

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Idag lyfte EA på locket och visade upp de första bilderna från The Sims 3 till PC som ska släppas nästa år. Spelserien har bara två miljoner kvar till att nå den magiska 100 miljonersgränsen i sålda spel, men det är vi säkra på att den klarat av tills dess att The Sims 3 släpps.

- Nya grafikmotorn och tekniken i The Sims 3 är designade för att släppa loss spelarnas fantasi med realistiska simmar som har distinkta personligheter. Spelarna kommer att upptäcka ett öppet och levande landskap och överraskas av realismen i The Sims 3, säger Ben Bell, exekutiv producent för The Sims 3.

The Sims 3

Här kommer lite information från spelet direkt från pressreleasen:

Öppet grannskap
I det nya öppna grannskapet kan simmarna röra sig fritt och utforska andra simmars hem, träffa simsfamiljer och besöka nya platser som till exempel stadshuset eller den lokala parken. Det öppna grannskapet skapar en helt ny livsstil för simmarna och tar även historieberättandet till en ny nivå. Simmarna kan spatsera runt på stan och möta nya bekantskaper, äta lunch, spionera på grannarna eller springa in i chefen när de minst anar.

The Sims 3The Sims 3

Skapa en sim
Utöver det nya öppna grannskapet finns även en lättanvänd funktion som låter spelaren göra sina simmar mer realistiska än någonsin tidigare - från liten och tunn till stora muskelberg och allt där emellan. Dessutom kan detaljer i alla delar av ansiktet, frisyr och hudfärg justeras utifrån mängder av valmöjligheter.

Realistiska personligheter
I The Sims 3 kan simmarna utrustas med fem olika distinkta personlighetsdrag, som påverkar både beteendet och hur de interagerar med andra simmar och sin omgivning. Med hjälp av det nya systemet blir simmarna extremt komplexa och får mycket varierande personligheter. Till exempel en nyfiken, opassande, kleptomanisk mormor som bara älskar att lägga sig i andra människors liv, eller en relationsfobisk och hetlevrad punkare vars oförskämda sätt och barnsliga manér hindrar honom från att få ihop det med det motsatta könet. I The Sims 3 kommer simmarna att bege sig bortom de grundläggande dagliga behoven för att istället bli individer med mångfacetterade personligheter som kan fokusera på både kort- och långsiktiga mål och möjligheter. Med den stora samlingen personlighetsdrag att välja på kan man få fram över 700 miljoner kombinationer av simmar - man vet aldrig vem möter i The Sims 3.

The Sims 3

Anpassa allt!
Nya användarvänliga och kreativa verktyg gör att alla kan anpassa allt, överallt. Skapa allt från mode och blommor till golv, soffor, markiser och tapeter. The Sims 3 ger spelaren all den flexibilitet och de möjligheter som behövs för att vara arkitekten bakom ett eget drömhus eller inredningsdesignern som utsmyckar det ultimata hemmet. Simmarna kan göra sitt hem till ett lyxigt residens, en cool ungkarlslya, familjens drömhus eller en charmig stuga - valet är spelarens i The Sims 3.

The Sims 3The Sims 3The Sims 3

Relaterade texter

The Sims 3Score

The Sims 3

RECENSION. Skrivet av Petter Mårtensson

Gamereactor har byggt hus, flörtat, gått på toaletten, diskat och skaffat barn i EAs efterlängtade The Sims 3...



Loading next content