Svenska
Gamereactor
nyheter
The Last of Us: Part I

The Last of Us har den "bästa storyn" inom TV-spel enligt HBO:s showrunner

"Det faktum att de höll det så jordnära och verkligen fick dig att känna - jag hade aldrig upplevt något liknande, och jag har spelat TV-spel sedan 1977."

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

HBO-adaptionen av The Last of Us väntar precis runt hörnet, och showrunnern Craig Mazin hyllar varmt källmaterialet som serien baseras på och kallar till och med berättelsen om The Last of Us för "greatest story" när det gäller spel.

Det är ett djärvt och och möjligen lite kontroversiellt uttalande då många säkert har andra favoriter, men i en intervju hos Empire förklarar Mazin närmare varför han håller The Last of Us så högt. "It's an open-and-shut case", säger Mazin. "[The Last of Us] is the greatest story that has ever been told in video games."

"They didn't shoot anything out of their eyeballs. They were just people. And that, in and of itself, is remarkably rare in games. The fact that they kept it so grounded, and really made you feel - I had never experienced anything like it, and I've been playing video games since 1977."

Det är tydligt att Mazin har starka åsikter om The Last of Us, men det betyder inte att serien blir ett direkt återskapande av originalspelet. Mazin nämner att han och Neil Druckmann ofta fick frågan om vad de kunde göra för att utöka berättelsen i spelet, vilket innebär att det kommer att finnas en del nya saker för fans av The Last of Us att ta del av när serien har premiär tidigt 2023.

HQ
The Last of Us: Part I

Relaterade texter

The Last of Us: Part I (PC)Score

The Last of Us: Part I (PC)

RECENSION. Skrivet av Petter Hegevall

Efter tio års väntan är det nu äntligen dags för PC-spelarna att ta del av det vi på Gamereactor anser vara tidernas bästa spel, men håller det verkligen måttet?

The Last of Us: Part IScore

The Last of Us: Part I

RECENSION. Skrivet av Petter Hegevall

Petters ögon har blivit alldeles sprängröda och vattniga, igen, när han för en fjärde gång tillbringat 15 underbara timmar tillsammans med Naughty Dogs odödliga mästerverk...



Loading next content