Svenska
Gamereactor
nyheter
Elden Ring

The Elden Ring-brädspelet får en Kickstarter-trailer

Projektet tar fortfarande emot backers trots att det redan krossat sitt mål flera gånger om, och nu får vi kolla in projektet närmare...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Steamforged Games, företaget bakom Elden Ring: The Board Game, har nu släppt en Kickstarter-trailer för projektet, som ger en djupare titt på brädspelet (vilket naturligtvis baseras på Elden Ring). Trailern visar upp figurmodeller, kortdesign och ger en glimt av hur strider kommer hanteras. Att projektet blir av är redan givet eftersom det överträffat sitt utlovade mål med runt 15 gånger det nödvändiga beloppet.

I skrivande stund har projektet samlat in 27 455 886 kronor, där målet var 1 895 328 kronor. Kickstarter-kampanjen är fortfarande är öppen i fyra dagar till (fram till den 2 december), så det lär dessutom växa ytterligare.

Brädspelet lanseras någon gång under sommaren 2024 och erbjuder äventyr för 1-4 spelare från 14 år och uppåt. Minst två timmar beräknas för en session och det innehåller en kampanj som är utformad för att ta cirka 90 timmar samtidigt som den dessutom är återspelbar.

Kolla in både trailern och en genomgång nedan.

HQ
HQ
Elden Ring

Relaterade texter

Elden RingScore

Elden Ring

RECENSION. Skrivet av Joakim Sjögren

Två år, åtta månader och 14 dagar. Så längesen var det From Software presenterade sitt nya projekt under E3 2019, och nu har vi på Gamereactor äntligen fått besöka landet "Däremellan" för att få svar på frågan vi grubblat på sedan dess - Hur bra är Elden Ring?

1
Elden Ring släpps som manga

Elden Ring släpps som manga

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Det verkar i princip bli en återberättelse av din resa mot att bli Elden Lord, men med mycket färre skyltar som visar "dog?"



Loading next content