Svenska
Gamereactor
nyheter
The Day Before

The Day Before försenas till 2023 för att bli snyggare och bättre

Fntastics hett efterlängtade onlinerollspel har tyvärr skjutits upp till 2023, men av en anledning du lär gilla...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Tanken på att springa runt i en amerikansk metropol fylld med både zombies och andra desperata överlevande från en fruktansvärd pandemi, låter så frestande för många att The Day Before fortfarande är det mest populära spelet på Steams önskelista, så dagens nyheter är därför en blandad mix av glädje och besvikelse för miljontals spelare.

Via IGN avslöjas att The Day Before skjuts upp från den 21 juni i år till den 1 mars nästa år. Anledningen till den långa förseningen är att utvecklaren Fntastic vill gå över till Epics Unreal Engine 5 istället för 4 som initialt var tänkt. Ett ganska spännande skifte eftersom detta lär innebära att både grafiken och spelet blir ännu mycket mer imponerande när vi äntligen får spela detta onlinerollspel 2023.

Du kan få en liten indikation på vad Unreal Engine 5 är kapabel till genom att titta på motorns första show till Playstation 5, The Coalitions Xbox Series X-demo och The Matrix Awakens.

The Day Before

Relaterade texter

The Day BeforeScore

The Day Before

RECENSION. Skrivet av Petter Hegevall

Ryska Fntastics hett efterlängtade onlinerollspel skulle enligt tidiga trailers kombinera The Last of Us med The Division. Petter har hårdtestat...



Loading next content