Svenska
Gamereactor
nyheter
The Crew Motorfest

The Crew Motorfest släpps senare i år

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Ivory Tower var inte precis subtila när de igår berättade om ett nytt The Crew-spel, men det är ändå trevligt att äntligen få alla officiella detaljer. Ubisoft har nu bekräftat ryktena om att The Crew 3 faktiskt heter The Crew Motorfest och att det bjussar på en öppen värld som är inspirerad av den hawaiianska ön Oahu. Detta innebär att vi kan se fram emot färgsprakande racing där hundratals olika bilar kommer tävla på Honolulus stadsgator, vackra stränder, vulkanbackar, i frodiga regnskogar och längs bergsvägar.

Även om ingen av dessa två första trailers visar tecken på flygplan eller båtar, uppger Ivory Tower att världen skapats för att upplevas från olika synvinklar, så nya typer av transportmedel kommer förmodligen läggas till i framtiden.

Kanske beror detta på att utvecklarna vill fokusera på kvalitet framför kvantitet, vilket kan vara anledningen till att de även startat ett så kallat insiderprogram som kommer låta ett urval sökande spela en tidig version av från och med idag och dela med sig av feedback till utvecklarna. Detta fokus på att lyssna på användarna och fortsätta att finjustera spelet kommer vara viktigt efter den riktiga lanseringen till PC, Playstation, Xbox och Luna senare i år, eftersom The Crew Motorfest trots allt är en Ubisoft-titel och därmed också en live service-titel.

Hur låter och ser det här ut hittills, tycker du?

HQ
HQ
The Crew Motorfest

Relaterade texter

The Crew MotorfestScore

The Crew Motorfest

RECENSION. Skrivet av Conny Andersson

The Crew omlokaliseras från ett vidsträckt Amerika till en festival på Hawaii i ett spel som sneglar både en och två gånger på Forza Horizon 5...

0
The Crew Motorfest gör entré på Steam

The Crew Motorfest gör entré på Steam

NYHET. Skrivet av Marcus Persson

Se där ja, det tog sin lilla stund men nu har vi slutligen fått ett bekräftat premiärdatum för Ubisofts The Crew Motorfest på Steam. Den onlinebaserade mixpåsen av land,...



Loading next content