Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
nyheter
The Callisto Protocol

The Callisto Protocol sågas av Steam-användare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Reaktionerna på det hett efterlängtade skräckspelet The Callisto Protocol har för det mesta varit goda och vår alldeles egna André delade ut en stabil åtta i sin recension. Men alla är inte glada, speciellt PC-användare på Steam riktar svidande kritik mot rymdskräckisen som många anser vara direkt ospelbart i sitt nuvarande skick. Med nästan tretusen registrerade omdömen är i skrivande stund enbart 29% av dom positiva och en stor andel av de som köpt titeln rapporterar om en dåligt optimerad sörja. Även de med riktigt vass hårdvara upplever brutalt lagg många rekommenderar att man inväntar ett gäng patchar innan inköp.

Det verkar med andra ord som att konsolversionerna av spelet har fått lite mer prioritet under utvecklingen då samma fel inte rapporteras av de som avnjuter The Callisto Protocol på Playstation eller Xbox.

Vad tycker du om att ännu en PC-utgåva drar det kortaste strået vid lansering, och har du själv haft möjlighet att testa det på dator?

The Callisto Protocol
I rymden kan ingen höra dig skrika över dålig bilduppdatering.

Relaterade texter

The Callisto ProtocolScore

The Callisto Protocol

RECENSION. Skrivet av André Lamartine

André har fått se oroväckande många dödsanimationer i Striking Distances hett efterlängtade actionskräckis och har delat ut betyg...Loading next content