Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
esports
Rocket League

Team Vitality har meddelat sin Rocket League-lista för den kommande säsongen

Två nya spelare har anslutit, varav en är minderårig och inte kan spela förrän i februari.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

När vi närmar oss återkomsten av European Rocket League Championship Series ser vi olika organisationer och lag som tillkännager de listor och lag som de kommer att ställa upp för nästa år.

Den senaste i detta gäng är Team Vitality, som nu har meddelat sin fullständiga lista för säsongen 2022-23, som inkluderar en ung spelare som inte kommer att vara berättigad att spela förrän i februari nästa år. Laget är som följer.


  • Yanis "Alpha54" Champenois

  • Andrea "Radosin" Radovanović

  • Thiméo "saizen" Corcuff

Med Alexis "zen" Bernier som den unga spelaren som inte är berättigad att spela ett tag, och Victor "Ferra" Francal som fortsätter som lagets tränare.

När det gäller när EU RLCS kommer tillbaka startar höstkvalet senare i veckan.

Rocket League

Relaterade texter

Rocket LeagueScore

Rocket League

RECENSION. Skrivet av Andreas Blom

Bilar och plast istället för människor och normala bollar. Radiobilar, slumpen och skyhögt tempo redan från start är vad som erbjuds i Rocket League...Loading next content