Svenska
Gamereactor
nyheter
Ghost of Tsushima

Sucker Punch verkar arbeta på Ghost of Tsushima 2

Det verkar som att utvecklaren Sucker Punch redan är igång med fler samurajäventyr i en uppföljare till Ghost of Tsushima...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Ghost of Tsushima hade en problematisk utveckling som drog ut på tiden. Spelet visade sig dock bli riktigt bra i slutändan och blev dessutom en stor succé för Sucker Punch och Sony. Därför antog de flesta att det skulle göras en uppföljare så småningom, och att döma av de senaste jobbannonserna har arbetet redan börjat.

Insomniac Games söker för närvarande en encounter designer till en ospecificerad titel. Även om konkret information saknas, får vi åtminstone veta att denna person kommer att arbeta med "an open world game, with a particular focus on melee combat and stealth" - något som utan tvekan är en perfekt beskrivning av Ghost of Tsushima.

Eftersom Ghost of Tsushima släpptes för två år sedan och den här positionen innebär att projektet redan gått in i full produktion, betyder det förhoppningsvis att ett avslöjande inte är alltför långt borta. Kanske under The Game Awards i december?

Ghost of Tsushima

Tack GamingBolt

Relaterade texter

Ghost of TsushimaScore

Ghost of Tsushima

RECENSION. Skrivet av André Wigert

Wigert har tryckt en fräsig rishatt över hjässan och lirat skiten ur den efterlängtade grafikbomben Ghost of Tsushima...



Loading next content