Svenska
Gamereactor
nyheter
The Elder Scrolls Online

Studion bakom Elder Scrolls Online arbetar på helt nytt projekt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

The Elder Scrolls Online fick en trög start och omvandlades relativt kort efter lansering från ett spel med månadsavgift, till ett utan. Men fansen har ändå gillat onlinerollspelet som klängt sig kvar, bland annat tack vare fin support från Bethesda och ZeniMax Online. Nu verkar det dock som att utvecklarna gör sig redo för att gå vidare, och vad det än är de jobbar på så vankas en helt ny grafikmotor.

I en intervju hos GamePur avslöjar studiochefen Matt Firor att de nu letar folk för att bygga en grafikmotor som sedan ska användas till att göra ett helt nytt "triple-A game":

"Yeah. Not a lot of people have picked up on this, but if you look on our job site you'll see that we are accepting applications for people to work on a new engine for a new triple-A game,"

Firor säger att spelet ännu är tidigt i produktionen, men vill däremot inte berätta om även detta blir ett onlinerollspel.

The Elder Scrolls Online

Relaterade texter

The Elder Scrolls OnlineScore

The Elder Scrolls Online

RECENSION. Skrivet av Oskar Nyström

Zenimax Online Studios har jobbat i sju år och dundrar nu ut ett av de mest påkostade onlinerollspelen någonsin. Oskar Nyström har hårdtestat...

0
The Elder Scrolls Online fyller tio år

The Elder Scrolls Online fyller tio år

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Det har nu faktiskt gått tio år sedan The Elder Scrolls Online ursprungligen lanserades. Spelet släpptes först till PC och Mac år 2014 och tog sig senare till PS4 och...



Loading next content