Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
nyheter
Stalker 2: Heart of Chornobyl

Stalker 2: Heart of Chornobyl försenat till 2023

Rysslands krig mot Ukraina verkar leda till att Stalker 2: Heart of Chornobyl tyvärr inte kommer i år som planerat...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Med tanke på Rysslands krig mot Ukraina verkade det osannolikt att GSC Game Worlds Stalker 2: Heart of Chornobyl fortfarande skulle släppas i slutet av 2022, vilket ursprungligen var planerat. Även om spelet inte presenterades under Xbox & Bethesda Games Showcase igår kväll, dök det upp i en officiell lista över titlar som är på väg till Xbox och PC inom de kommande 12 månaderna, och intressant nog placerades det i kategorin 2023.

Även om GSC Game World ännu inte kommenterat förseningen, tyder detta på att Microsoft inte tror att spelet kommer att vara klart i slutet av året och att det istället är första halvan 2023. Trist, men när det handlar om vettlöst krig från Rysslands sida så har vi självklart stor förståelse för att färdigställandet av Stalker 2: Heart of Chornobyl inte är prio ett.

Stalker 2: Heart of Chornobyl

Relaterade texterLoading next content