Svenska
Gamereactor
nyheter
Splatoon 3

Splatoon 3 sålde som smör under premiärhelgen

Nintendo utfärdar dock en varning till alla som vill överföra sina Splatoon 2-filer till uppföljaren Splatoon 3...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Splatoon 3 började säljas i fredags och servrarna fylldes snabbt med nya spelare som var redo att kladda ner alla ytor och motståndare som kom i deras väg. Vi spelar det flitigt även här på redaktionen och idag möttes vi av nyheten från Nintendo Japan som meddelade att spelet har sålt nästan 3,5 miljoner exemplar på bara tre dagar.

Sannerligen imponerande och eftersom spelet utlovas få minst två års innehåll efter lanseringen lär det växa väldigt mycket mer. Bland annat kan vi se fram emot nya vapen och banor så Inklings och Octolings kan fortsätta lösa sina meningsskiljaktigheter med bläck.

Om du flyttar dina Splatoon 2-filer till Splatoon 3, se då upp för detta!

Många Splatoon 2-användare har säkert redan köpt Splatoon 3, och Gamereactor vill ge dig några råd innan du migrerar dina data. Det är inget problem i sig, men det är värt att komma ihåg att datamigrering endast får göras en gång. Om du bestämmer dig för att avbryta överföringen eller om du råkar trycka på avbrytningsknappen - går chansen att flytta filerna förlorad. Detta kan inte göras om ens genom att radera data och upprepa processen. En allvarlig varning som Nintendos japanska Twitter-konto också utfärdat.

Splatoon 3

Relaterade texter



Loading next content