Svenska
Gamereactor
nyheter
Spider-Man: Miles Morales

Spider-Man: Miles Morales är ett fristående spel

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Viss förvirring skapades när Spider-Man: Miles Morales häromdagen utannonserades under Sonys mastiga Playstation 5-event om huruvida det var ett fullfjädrat och fristående spel eller om det var en "fortsättning" på Spider-Man till Playstation 4 (något The Telegraph hävdade). Nu har Insomniac Games, utvecklaren av Spider-Man: Miles Morales, via en tweet skänkt oss klarhet i saken och berättat att det är just ett eget spel som står på egna ben. Så här skriver Insomniac Games:

"Marvel's Spider-Man: Miles Morales is the next adventure in the Marvel's Spider-Man universe. We will reveal more about this standalone game at a future date."

Vi kan alltså förvänta oss ett förhoppningsvis långt och mastigt spel som inte kräver någon förkunskap om hur storyn i Spider-Man (Playstation 4) utspelade sig. Med andra ord kan vi bara hoppa rätt in i smeten när spelet väl släpps inom en förhoppningsvis snar framtid.

Längtar du till Spider-Man: Miles Morales?

Spider-Man: Miles Morales
"Yaay! Jag är inte en expansion!"

Relaterade texter

Spider-Man: Miles MoralesScore

Spider-Man: Miles Morales

RECENSION. Skrivet av Petter Hegevall

Miles har tagit över stafettpinnen från en trött och semestersugen Parker i PS5-äventyret Miles Morales. Gamereactor har delat ut betyg...

0
Spider-Man: Miles Morales får en PC-trailer

Spider-Man: Miles Morales får en PC-trailer

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

När Insomniac och resten av Playstation Studios utannonserade PC-utgåvan av Spider-Man meddelade de även att Spider-Man: Miles Morales skulle komma till "Master Race"...



Loading next content