Svenska
Gamereactor
nyheter
F1 22

Spela F1 22 gratis till helgen

För att uppmärksamma USA:s Grand Prix gör Codemasters sin sim-racingtitel gratis för alla under några dagar...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Gillar du Formel 1 men har inte provat senaste officiella F1-titeln ännu? Då har vi precis rätt medicin för dig, eftersom utvecklaren Codemasters meddelar att de gör den senaste delen av deras F1-serie gratis för alla spelare under några dagar för att uppmärksamma USA:s Grand Prix, vilken går av stapeln till helgen.

F1 22 är gratis från den 20 oktober till den 24 oktober till alla plattformar och har samtidigt en rad kampanjerbjudanden om du gillar det och vill köpa den fullständiga titeln. Alla framsteg som du gör under den kostnadsfria provperioden kommer också överföras.

Det kommer också bjudas på gratis USA-inspirerat innehåll som du får med posten (i spelet alltså, i verkligheten får vi dras med Postnord) fram till den 7 november. Detta inkluderar en Stars and Stripes-version, hjälm, tävlingsdräkt, handskar och till och med The Griddy-podiumfirandet.

F1 22

Relaterade texter

F1 22Score

F1 22

RECENSION. Skrivet av Marcus Persson

Redaktionens F1-guru har satt sig ner med den senaste upplagan av Codemasters racingspel och är redo att dela ut betyg...

1
F1 22 skippar spelläget Braking Point

F1 22 skippar spelläget Braking Point

NYHET. Skrivet av Marcus Persson

Vi är många som ser lite extra mycket fram emot nya F1 22-spelet med de nya bilarna och banorna från årets säsong och döma av det vi fått prova på hittills har...



Loading next content