Svenska
ANNONS

Sista chansen att delta i tredje rundan av vår CS:GO-turnering

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i

Gamereactors CS: GO-turneringen är i full gång och vi är för närvarande i mitten av omgång 3. Har ditt lag spelat omgång 3-spelet ännu? Om inte, har du fortfarande chansen fram till söndag kväll. Klicka här för att få någon slags överblick över vad vi pratar om.

Turneringen har redan börjat se lovande ut för ett antal lag. I de lägre divisionerna börjar fyra lag få ett bra försprång i kampen om ett wild card - en direktbiljett till 1:a-divisionen i nästa säsong. El-Sadoor Esports verkar vara en stark kandidat.

I sjätte divisionen dominerar "okej" fortfarande, och "Camade" gör samma sak i 5:e divisionen. 4:e Divisionen är mer öppen, men "5th Orbit Gaming" är stark. Medan både "jaete", "Grande Finale" och "cl_yrkkiä-eppuum 1" hänger kvar. 2:a-Division har tre lag som står axel mot axel.

HQ
Counter-Strike: Global Offensive

Relaterade texter

Counter-Strike: Global OffensiveScore

Counter-Strike: Global Offensive

RECENSION. Skrivet av Mathias Holmberg

En av spelindustrins mest ikoniska serier är tillbaka. Mathias har handlat vapen, desarmerat bomber, räddat gisslan och återupplevt terroristjaktens gyllene dagar i PC-versionen...

Counter-Strike: Global OffensiveScore

Counter-Strike: Global Offensive

RECENSION. Skrivet av Mathias Holmberg

En av spelindustrins mest ikoniska serier är tillbaka. Mathias har handlat vapen, desarmerat bomber, räddat gisslan och återupplevt terroristjaktens gyllene dagar...



Loading next content