Svenska
Gamereactor
nyheter
Ghostwire Tokyo

Shinji Mikami antyder att Ghostwire Tokyo ska komma till Xbox

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Ghostwire Tokyo har premiär nästa månad till PC och Playstation 5. Det är en ganska unik lansering eftersom denna skräckis utvecklas av Tango Gameworks och publiceras av Bethesda - varav båda dessa företag ägs till fullo av Microsoft. Det innebär alltså att det är en Microsoft-titel som släpps konsolexklusivt till Playstation 5.

Anledningen till detta är att Microsoft köpte Bethesda/ZeniMax efter att avtalet redan hade undertecknats med Sony. Att det är en tidexklusivitet visste vi dock, och nu antyder branschveteranen (skaparen av Resident Evil-serien) och grundaren av Tango Gameworks, Shinji Mikami, i en intervju hos VG247 att de "most likely have something for Xbox" när det gäller Ghostwire Tokyo.

Även om detta var väntat eftersom det som sagt är en tidsexklusiv titel och Microsoft äger både utvecklare och utgivare, antar vi att det är goda nyheter för gamers som varit sugna på skräckäventyret men saknar vettig PC eller Sonys senaste konsol. En rimlig gissning är att det även kommer inkluderas med Xbox Game Pass, som alla andra Microsoft-titlar.

Ghostwire Tokyo

Relaterade texter

6
Ghostwire TokyoScore

Ghostwire Tokyo

RECENSION. Skrivet av Petter Hegevall

Resident Evil-seriens pappa är tillbaka med ett av årets mest efterlängtade äventyrsspel och Hegevall är allt annat än imponerad...



Loading next content