Svenska
Gamereactor
nyheter
Shaun White Snowboarding

Shaun White Snowboarding

Ubisoft satsar på onlineläget

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Enligt Ubisoft kommer vi i Shaun White Snowboarding få se ett unikt onlineläge i spelet som aldrig tidigare skådats i ett snowboardspel. I och för sig inte alltför omöjligt med tanke på hur få spel det släpps på temat, men de menar att det är av den anledning folk kommer välja Shaun White Snowboarding före titlar som SSX och Amped.

Vare sig man spelar flerspelarläget eller enspelarläget kommer nämligen backarna vara fyllda av andra spelare som knutit fast sig på brädan. De vill därmed försöka återskapa gemenskapen bland riktiga åkare genom att erbjuda sådant som att kunna heja på sin polare i tävlingar, filma dem i backen och sedan ladda upp filmen till en hemsida.

Allting låter såklart lovande, men det återstår att se ifall det blir så underhållande som det låter. Spelet släpps först till Wii och senare även till Playstation 3 samt Xbox 360 i vinter.

Shaun White SnowboardingShaun White SnowboardingShaun White SnowboardingShaun White Snowboarding

Relaterade texter

Shaun White SnowboardingScore

Shaun White Snowboarding

RECENSION. Skrivet av Jonas Elfving

Ubisoft Montreal har i samarbete med den flygande tomaten Shaun White fixat till ett hyggligt, men tyvärr inte revolutionerande brädåkarspel. Vi har recensionen...



Loading next content