Svenska
Gamereactor
nyheter
Shadow Warrior 3

Shadow Warrior 3 tar 500 timmar att klara, men...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Som vi rapporterade igår var Techland lite otydliga när de snackade om den speltid som krävs för att slutföra Dying Light 2 Stay Human, vilket ledde till att de släppte ett förtydligande efteråt och förklarade att du inte behöver investera 500 timmar i äventyret. Techland gjorde såklart helt rätt, men det hindrar inte Devolver Digital från att ha kul med den enorma ursprungliga siffran.

De skrev därför på Twitter sent igår att du faktiskt kommer behöva 500 timmar för att spela igenom deras kommande Shadow Warrior 3, men det är ändå inte riktigt hela sanningen. Här är citatet i sin helhet:

"Shadow Warrior 3 will take 500 hours to complete 60 times."

Detta gav oss ett gott skratt och kommer förhoppningsvis att lysa upp även din tisdag. Och nu vet vi det, tack Devolver Digital. Techland uppmärksammade för övrigt också detta och bestämde sig för att posta ett svar som också fick oss att skratta.

Shadow Warrior 3

Relaterade texter

Shadow Warrior 3Score

Shadow Warrior 3

RECENSION. Skrivet av Patrik Severin

Patrik har tagit sig an arga demoner, stora drakar och magi som Lo Wang i Shadow Warrior 3...

0
Gamereactor Live: Vi spelar Shadow Warrior 3

Gamereactor Live: Vi spelar Shadow Warrior 3

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Shadow Warrior 3 lanseras inte officiellt förrän imorgon, men vi tjuvstartar i dagens GR Live för att kolla in vad denna actionstänkare (som även ingår med PS Now) har...

1
Shadow Warrior 3 släpps den 1 mars

Shadow Warrior 3 släpps den 1 mars

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Vi är vana vid att Playstation Store eller Microsoft Store läcker ännu inte officiell information om TV-spel, men vi är inte lika vana vid att båda gör det. Utan något...



Loading next content