Svenska
Gamereactor
esports
Overwatch 2

Seoul -dynastin tillkännager resten av sin Overwatch League -lista 2023

De fyra spelare som ansluter sig till Profit har namngetts.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Seoul Dynasty Overwatch League laget har varit ganska tyst den här lågsäsongen, åtminstone hittills. Laget har bara bekräftat att veteranen Park "Profit" Joon-yeong kommer att göra comeback för 2023, men har nu meddelat de fyra spelarna som kommer att gå med honom i startlaget.

Listan Dynasty's har utökats med liknande; Kim "Prophet" Hyun-been, Kang "Void" Jun-woo, Lee "LeeSooMin" SooMin och Jeong "Krillin" Young-hoon.

Detta innebär att 2023 Dynasty kommer att bestå av tre OWL-veteraner (de andra två är Void och Krillin) och två rookies (LeeSooMin och Prophet). Med en DPS-duo av Profit och Prophet (som inte blir förvirrande alls) som leder striden, måste vi se om Dynasty kan replikera sin imponerande säsong 2022 när East divisionen börjar tävla om några veckor.

Overwatch 2

Relaterade texter

Overwatch 2Score

Overwatch 2

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Blizzards uppföljare är här, men hur står det sig som uppföljare till ett av det senaste decenniets bästa multiplayer-spel?

0
Cowboy Bebop-skins på väg till Overwatch 2

Cowboy Bebop-skins på väg till Overwatch 2

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

I en ny Overwatch 2-trailer presenteras ett nytt samarbete, nämligen med Cowboy Bebop, där det ikoniska introt från denna 90-talsanimé återskapats. Det handlar som du nog...



Loading next content