Svenska
Gamereactor
nyheter
Shazam! Fury of the Gods

Senaste Shazam: Fury of the Gods-trailern skämtar med Game of Thrones

Drakar och en grupp tuffa kvinnor får Billy att ifrågasätta sin status som superhjälte i ny Shazam-video...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

DC Extended Universe har varit skakigt de senaste månaderna med inställda serier, älskade skådespelare som lämnar sina roller och liknande, vilket förhoppningsvis ändå ska mynna ut i något bra i slutändan. Dessutom kan vi ju alltid hoppas att uppföljaren till Shazam kommer lyfta vårt humör i mars, för denna trailer lovar riktigt gott.

Den nya trailern för Shazam: Fury of the Gods får den dock att framstå som en mycket mörkare rulle än originalet - även om Zachary Levi har en fräck one-liner som refererar till Game of Thrones, slår en drake med uppercut och förstör ett av Atlasdöttrarnas tal. Något att se fram emot när filmen har premiär den 17 mars.

HQ
Shazam! Fury of the Gods

Relaterade texter

0
Zachary Levi vill gärna spela Shazam igen

Zachary Levi vill gärna spela Shazam igen

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Det nya DCU inleds på allvar år 2025 när Superman: Legacy släpps, men fram till dess undrar många fans och även de som spelat vissa karaktärer vilka som kommer få...

Shazam! Fury of the Gods

Shazam! Fury of the Gods

FILMRECENSION. Skrivet av Petter Hegevall

DC Films har precis släppt en Shazam-film som inte har nånting att göra med den sex månader gamla Black Adam-filmen från samma studio. Sug på den du... Bered dig på koncentrerad vrålidioti!



Loading next content