Svenska
Gamereactor
nyheter
Sea of Thieves

Sea of Thieves får en ny supportstudio

Den Liverpool-baserade utvecklaren Lucid Games bekräftar att de nu är en del av Sea of ​​Thieves-utvecklingen...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Det verkar som om Rare gör sig redo att till viss del lämna Sea of ​​Thieves, möjligen för att fokusera mer på utvecklingen av Everwild, som utannonserades år 2019. Lyckligtvis betyder det inte nödvändigtvis att vi kommer att få mindre innehåll till piratsimulatorn i framtiden.

Utvecklaren har nu bekräftat att de inlett ett samarbete med den Liverpool-baserade studion Lucid Games (Destruction Allstars) för att utveckla titeln, och sistnämnda twittrar:

"We're excited to announce that we are working with @RareLtd on @SeaOfThieves! It's been incredible supporting them on their thrilling pirate adventure & we can't wait to see where this legendary voyage will take us!"

Exakt hur många från Rare som fortfarande kommer vara involverade i Sea of ​​Thieves är för närvarande okänt, men en kvalificerad gissning är att det mestadels lär ske på konsultbasis, eftersom det låter osannolikt att de skulle presentera ett samarbete med en ny studio om det bara handlade om en handfull personer. Förhoppningsvis får vi mer information om detta ganska snart.

Sea of Thieves

Relaterade texter

Sea of ThievesScore

Sea of Thieves

RECENSION. Skrivet av Kim Orremark

R E W I N D ! Runt två och ett halvt år senare kollar vi in om den femma vi gav Rares piratsimulator Sea of Thieves fortfarande står sig eller om det finns anledning att omvärdera...



Loading next content