Svenska
Gamereactor
nyheter
Sea of Stars

Sea of Stars bekräftat till Xbox One och Xbox Series S/X

Det lovande rollspelet kommer till Xbox tillsammans med PC-, Playstation- och Switch-versionerna i augusti...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Många har i årtionden bönat och bett om mer Chrono Trigger, så det var inte särskilt överraskande att The Messenger-utvecklarnas Kickstarter-insamling för Sea of Stars fullständigt krossade sitt mål. En av många anledningar till stödet var förmodligen att vi fick veta att spelet skulle lanseras till PC och "konsoler", där det senare var beroende av hur mycket pengar projektet fick.

Playstation- och Switch-ägare har kunnat fira sedan dess, men det verkade som att de med Xbox inte skulle få ta del av glädjen när Sea of Stars lanseras i augusti. Men lyckligtvis finns det ingen anledning att oroa sig.

Utvecklaren Sabotage Studio har nu gett oss en ny trailer som bekräftar att Sea of Stars även kommer till Xbox One och Xbox Series S/X den 29 augusti, så alla kommer alltså kunna lira vad som verkar vara ett fantastiskt spel från och med samma dag.

HQ
Sea of Stars

Relaterade texter

7
Sea of StarsScore

Sea of Stars

RECENSION. Skrivet av Joakim Sjögren

The Messenger-utvecklarna fortsätter att slunga ur sig läckra pixlar och medryckande melodier, och nya Sea of Stars är ytterligare bevis på studions eminenta förmåga...



Loading next content