Svenska
Gamereactor
nyheter
65

Se Adam Driver jaga dinosaurer i trailern till 65

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Efter att ha spelat Kylo Ren så återvänder Adam Driver till sci-fi-genren i actionthrillern 65. Han spelar en astronaut som blir strandsatt på Jorden för 65 miljoner år sedan och i den purfärska trailern får vi se honom kraschlanda på en okänd planet med åtminstone en överlevande. Det skall senare visa sig att den okända planeten alltså är Jorden och att den är proppfull med dinosaurer som inte är särskilt vänligt sinnade.

Exakt hur det går till när en astronaut plötsligt landar på Jorden 65 miljoner år bak i tiden får vi förhoppningsvis veta när filmen har premiär i mars nästa år men någon form av tidsresande känns ju rimligt. Något annat som framgår av trailern är att Arianna Greenblatt spelar en av passagerarna på rymdskeppet och att Chloe Coleman från Marry Me har någon form av roll men inte vilken. Men det är förstås dinosaurierna som är det stora avslöjandet. De syns bara i korta sekvenser i trailern och det brukar tyda på att de kommer att ha en stor roll i filmen. I synnerhet med tanke på att Scott Beck och Bryan Woods skrivit och regisserat 65. Duon som slog igenom med dunder och brak i och med A Quiet Place och var det något den filmen gjorde effektivt så var det att smyga fram spänningen genom att avslöja lite åt gången för att sedan trycka full gas.

Exakt hur bra tryck det är i grejerna får vi se 10:e mars nästa år då 65 har biopremiär.

HQ
65

Relaterade texter

65 (Apple TV+)

65 (Apple TV+)

FILMRECENSION. Skrivet av Petter Hegevall

Manusgubbarna bakom A Quiet Place tar i från tårna när de blandar Pitch Black med Interstellar samt Jurassic Park och Hegevall har goffat i sig rubbet...



Loading next content