Svenska
Gamereactor
nyheter
Saints Row

Saints Row kostade över en miljard kronor att utveckla

Och det låter tyvärr som att dessa slantar kommer bli svåra att tjäna tillbaka efter att den senaste delen bemötts med fisljummen kritik...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Vare sig det beror på ett negativt mottagande bland fansen eller kritikerna, är det få som kan hävda att Saints Row var vad serien behövde för en nystart. Tyvärr slutade det med en kommersiell besvikelse för Embracer, och det var tydligen också väldigt dyrt att utveckla.

Investerare har granskat Embracers senaste finansiella resultat och noterat att spelet kostade över 100 miljoner dollar (drygt en miljard kronor) att utveckla:

Volition har numera flyttats över till Gearbox, men vad de ska göra härnäst är ännu oklart. Vad tycker du själv om nya Saints Row?

Saints Row

Relaterade texter

Saints RowScore

Saints Row

RECENSION. Skrivet av Marie Liljegren

Marie har lekt runt i den stora sandlådan som kallas Santo Ileso som en kvinna med djup mansröst och clownnäsa och gör stan osäker i en bil med en gigantisk daggmask på taket. I en annan värld hade folk höjt på ögonbrynen men det här är Saints Row motherf#ckers!

1
Nu finns Saints Row ute till Steam

Nu finns Saints Row ute till Steam

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Saints Row släpptes i augusti 2022, och lanseringen får tyvärr liknas vid en katastrof. Sedan dess har dock spelet uppdaterats och utökats som aldrig förr, och...



Loading next content