Svenska
Gamereactor
nyheter
Xenoblade Chronicles 3

Rykte: Xenoblade Chronicles 3 är närmare än vi tror

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Redan i somras började rykten cirkulera om att ett nytt Xenoblade Chronicles var på väg efter att den relativt okända Youtubern Din's Meteorite fick intervjua Jenna Coleman. För dem som inte vet är Coleman bland annat känd från Doctor Who och bland annat just röstarbete i Xenoblade Chronicles, och hon sade:

"It was through my voiceover agent and I did it... god, when was the first game? Ten years ago? It was a long time ago. I did it pre-Doctor Who days and then when they did the second one, they asked me to come back. And I think they're going to do another. Common knowledge? Don't know... Yeah I think they're going to do another... Not sure if I'm allowed to say that."

Som vi alla vet är det inte utannonserat att ännu ett Xenoblade Chronicles är på väg, men det är inte bara skådespelerskan som får det att verka som att projektet är relativt nära. Den vanligtvis mycket pålitlige Imran Khan från Fanbyte hävdar nämligen inte bara att Xenoblade Chronicles 3 (eller vad det nu kommer heta) är på väg, utan även att det faktiskt närmar sig sista utvecklingsstadiet. Ändå påstår hans källor att det tyvärr inte lanseras i höst, då det planerade utannonserandet i år lades på is på grund av problem med optimering under pandemin.

En av anledningarna är att Switch inte riktigt mäktar med många karaktärer på skärmen samtidigt. Har Khan rätt, släpps det under våren istället och ett officiellt utannonserande borde inte vara alltför avlägset.

Xenoblade Chronicles 3

Relaterade texter

1
Xenoblade Chronicles 3

Xenoblade Chronicles 3

FÖRHANDSTITT. Skrivet av Alberto Garrido, GR ES

Under de första timmarna har vi gått runt i Aionios och vi har många bra saker att säga, men också en del bekymmer som vi förväntar oss att skingra med spelets fortsatta utveckling...



Loading next content