Svenska
Gamereactor
nyheter

Rykte: Train To Busan-uppföljare kommer till sommaren

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Train To Busan 2 går under det officiella namnet Peninsula och regisseras återigen av sydkoreanske Yeon Sang-ho. Enligt tidig rapport har världen över ställt sig i kö för distributionsrättigheterna vilket skvallrar om ett starkt unisont intresse för mer sydkoreansk zombieapokalyps.

Medan filmen etiketteras som en uppföljare så rör sig det egentligen om en helt ny historia med nya karaktärer - och alltså inte en regelrätt fortsättning på den första filmens avslutning. Ungefär som "28 Veckor Senare" följde upp "28 Dagar Senare".
Historien tar vid fyra år efter händelserna i originalfilmen och centrerar kring en före detta soldat som lyckades ta sig ur en zombiedrabbad peninsula (slags halvö) men beordras att återvända in igen. Han visar sig senare hitta överlevare, men mer än så förtäljs inte i dagsläget.

Peninsula, som fortfarande står i post-production-stadiet, har inte fått något officiellt premiärdatum ännu men antyds anlända lagom till sommaren. Vi kan därmed räkna med en mardrömslik trailer närsomhelst nu.

Källa: klick!

Rykte: Train To Busan-uppföljare kommer till sommaren
Mer herpes och sydkoreansk golvgymnastik, har vi förhoppningsvis att se fram emot i sommar.


Loading next content