Svenska
Gamereactor
nyheter
RuneScape

Runescape har dragit in över 800 miljoner dollar - mobilversion ute nu

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Det må ha varit rätt tyst från Jagtex, folket bakom Runescape, på sistone. Sagda Runescape är inne på sitt 17:e levnadsår, men har inte gjort mycket väsen ifrån sig på ett tag. För drygt två år sedan uppdaterades spelet med en egen grafikmotor och tidigare i år utlovades en mobilversion som skulle gå i "old school"-anda.

Nu har vi fått mer information om när dessa mobilversioner. Plattformarna är Android och Ios, Android-versionen finns redan ute och Ios-diton ska komma senare i sommar. Vi pratar än så länge om en beta och möjligheten att logga in på ditt PC-konto och föra över dina framsteg finns. För att komma åt betan behöver du, förutom att vara aktiv medlem, också en betald prenumeration.

Jagtex avslöjade samtidigt som tidsramen för mobila versionen också lite statistik. Spelet har sedan lanseringen 2001 dragit in över 800 miljoner dollar och mer än 250 miljoner användarkonton har skapats. Inte illa pinkat.

Tack vgr.com

RuneScape

Relaterade texter

Runescape får grafisk uppdatering

Runescape får grafisk uppdatering

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Jagex vinkar nu farväl till Java och återlanserar sitt populära Runescape som nu har en egenhändigt hopkomponerad grafikmotor samt spelklienten NXT. Därmed kommer du...



Loading next content