Svenska
Gamereactor
lifestyle

Rolls-Royce har presenterat en Fantomen som den beskriver som ett "skräddarsytt mästerverk"

Bilen har skapats tillsammans med den holländska modedesignern Iris van Herpen.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Medan många förmodligen redan förknippar namnet Rolls-Royce med skräddarsydda bilar, har biltillverkaren nu presenterat en titt på en ny post i Phantom-serien som den personligen beskriver som ett "skräddarsytt mästerverk".

Känd som Phantom Syntopia, har den här bilen skapats tillsammans med den nederländska modedesignern Iris van Herpen och betraktas också som den "mest tekniskt komplexa" Phantom som någonsin skapats.

Du kan se varför Rolls-Royce kastar runt alla dessa imponerande termer när du får en glimt av bilen, eftersom den har en interiör med 3D-texturer, har en "Weaving Water Starlight Headliner" som beskrivs som den "mest komplexa i Rolls-Royce-historien" och är den första Rolls-Royce som har en "skräddarsydd doft" som syftar till att skapa en "verkligt uppslukande upplevelse".

Bilen i sig är baserad på Phantom Extended karossen och kommer också att stödjas med ett engångsplagg som designas av van Herpen för att matcha Phantom Syntopia.

Detta är en annons:

Om du råkar vara en Scrooge McDuck-typ med en pool full av guldmynt och är intresserad av att få en av dessa bilar, har du tyvärr tur, eftersom Rolls-Royce har meddelat att Phantom Syntopia kommer att gå till en privat samling i maj och aldrig kommer att replikeras.

Rolls-Royce har presenterat en Fantomen som den beskriver som ett "skräddarsytt mästerverk"Rolls-Royce har presenterat en Fantomen som den beskriver som ett "skräddarsytt mästerverk"
Rolls-Royce


Loading next content