Svenska
Gamereactor
nyheter
Redfall

Redfall kräver att du är online hela tiden

Japp, det inkluderar även när du spelar ensam, något som står klart efter att Bethesda uppdaterat titelns officiella FAQ...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ
HQ

Redfall tycks bli ett ganska unikt äventyr och erbjuder en kampanj som kan avnjutas både i singleplayer och co-op med upp till tre av dina vänner. Även om vi förstår behovet av en internetuppkoppling när du spelar med andra online (det blir ju lite svårt annars), visar det sig nu att du måste vara ansluten till internet även när du är ensam.

Detta avslöjas i spelets officiella FAQ, där det tydligt står: "A persistent online connection is required for single player and co-op".

Även om detta är ett icke-problem för de allra flesta, vet vi att det finns gamers som betalar sitt internet per gigabyte (det är ganska vanligt mobilt), samt att vissa tar med sig sina konsoler till platser utan uppkoppling. Detta innebär också att Redfall sannolikt kommer stängas för gott den dag Bethesda och Arkane Austin bestämmer sig för att dra ur pluggen för servrarna, vilket dock förhoppningsvis tar lång tid, detta eftersom Microsoft trots allt varit ganska bra på att inte pensionera sina spel i förtid.

Redfall

Tack VGC

Relaterade texter

RedfallScore

Redfall

RECENSION. Skrivet av Måns Lindman

Måns har besökt Redfall för att ta reda på om det är något bett i Arkanes nya hypade titel...



Loading next content