Svenska
Gamereactor
lifestyle

Red Bull släpper en F1-simulator som ger dig tillbaka 100 000 pund

Det mästerskapsvinnande teamet har samarbetat med Memento Exclusives för en sim-rigg i ett Red Bull-chassi.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Simuleringsracingspel handlar om realism. Att köra bilar på ikoniska och realistiskt skapade banor, allt med fysik och mekanik i spel som får det att verka som om du sitter i en riktig förarstol, trots att du faktiskt sitter bakom en dator och använder ett hjul fäst vid en metallrigg, det är en spänning att vara säker. Men nu kan du ta detta ett steg längre genom att sitta i en simrigg som är designad och liknar en verklig Red Bull Racing F1-bil.

Som noterats av F1 själv har riggen skapats av Red Bull och Memento Exclusives och liknar RB18-bilen som var nästan orörlig under säsongen 2022. Riggen kommer att finnas i en av två versioner, med dessa The Champions Edition och The Race Edition, där den förra har en bifogad framvinge, och båda kommer med Max Verstappen- eller Sergio Perez-leveranser.

Haken med en riktigt premiumrigg som denna är dock att den kostar en ganska slant. Faktum är att du förmodligen måste sälja ditt hus för att köpa ett, eftersom The Race Edition klockar in på £ 74,999 och The Champions Edition sitter på en käftande £ 99,999.

"Vi är glada över att ha skapat en unik simracingupplevelse som sätter förare i cockpiten på den mästerskapsvinnande RB18", säger Red Bull Team Principal Christian Horner.
" Att köra en Formula 1 bil är något de flesta av oss bara kan drömma om, men den här simulatorn är så nära den riktiga saken. Memento Exclusives har återskapat bilen för att få in banan i ditt hem."

Detta är en annons:

Om du vill ta en av dessa riggar kan du gå hit för att lägga in en beställning, med leveranser planerade till april 2023.

Red Bull släpper en F1-simulator som ger dig tillbaka 100 000 pund


Loading next content