LIVE
HQ
logo hd live | Pepper Grinder
See in hd icon

Chat

X
      😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
      Svenska
      Gamereactor
      recensioner
      Spongebob: Patty Pursuit

      Spongebob: Patty Pursuit

      Hegevall har stoppat Plankton (igen) som för 800:e gången försökt norpa receptet till Krabby-burgarna...

      Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

      * Obligatoriskt att fylla i

      Det finns verkligen 600 000 spel av den här typen till Iphone och Android idag. "Endless Runner" heter subgenren och jag har bland annat spelat titlar såsom Super Mario Run, Jetpack Joyride, Sonic Dash, Rayman Mini, Pac-Man 256, Agent Dash samt Run Sackboy, Run - Under mina år med en smartphone i fickan. Bäst av dem alla är fortfarande Canabalt och tyvärr når aldrig nysläppta Apple Arcade-spelet Spongebob: Patty Pursuit samma nivåer. Inte ens i närheten.

      HQ
      Spongebob: Patty Pursuit
      Grafiken är utsökt, såväl estetiskt som tekniskt. Skarp, ultrakulört och riktigt läcker. Synd bara att Nickelodeon inte tog sig tid att göra ett "riktigt" spel av det, bara.

      Spongebob: Patty Pursuit handlar om allas vår favoritsvamp som i ett försök att stoppa den elaka mikroskurken Plankton som för 800:e gången försöker norpa det topphemliga receptet till Krabby Patty-burgarna som Svampbob på daglig basis serverar. För att stoppa Plankton måste du som spelare hoppa, "däsha" och vägghoppa dig fram genom åtta nivåer proppade med objekt, teman och manér från den tecknade serien. Ett väldigt ordinärt licensspel, med andra ord.

      Spongebob: Patty Pursuit
      Röstskådespelarna från den tecknade TV-serien är superba, som alltid - men det räddar inte detta mobilspel.

      Svampbob springer såklart av sig själv och det handlar som i alla "endless runner"-spel om att trycka på skärmen i rätt ögonblick för att hoppa över anstormande fiender och allehanda objekt. Hjärndött, är det. Särskilt när det görs utan egentlig mening eller egen krydda, vilket är fallet här. Svampbob är snyggt tecknad, grafiken knivskarp och charmig precis som rösterna och musiken, men det hjälper inte när spelbarheten är så platt, så trist och så otroligt bekant.

      Detta är en annons:
      Spongebob: Patty Pursuit
      PROMOTION, I'M READY!

      Det saknas dessutom ganska gott om precision då Svampen hela tiden känns slapp och sladdrigt klumpig snarare än rapp och spänstig, vilket gör att jag har stora problem med att rekommendera det här till någon, även till de allra minsta spelarna (har testat det på min femåring och han lade ifrån sig sin Ipad bara efter en dryg minut). Jämfört med framförallt Super Mario Run är detta undermåligt. Jämfört med det geniala Canabalt är det ett enda stort skämt.

      04 Gamereactor Sverige
      4 / 10
      +
      Trevlig grafik, supercharmigt ljud
      -
      Seg spelkontroll som saknar precision, extremt enformigt, saknar originalitet
      overall score
      Detta är Gamereactor-nätverkets medelbetyg Du kan sätta ditt eget betyg genom att klicka här

      Relaterade texter



      Loading next content