Svenska
Gamereactor
esports
League of Legends

Rebels Gaming går med i spanska League of Legends Superliga

E-sportorganisationen som grundades av Manchester United-målvakten David De Gea har välkomnats in i den regionala ligan.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Rebels Gaming, den spanska e-sportorganisationen som grundades av Manchester United-målvakten David De Gea, har meddelat att de går med i League of Legends spanska regionala liga, Superliga 2023.

Som noterats i ett pressmeddelande får vi veta att laget kommer att ta över platsen från G2 Arctic, som nyligen lämnade ligan. Detta kommer också efter att Rebels har tillbringat ett tag med att tävla i Iberian Cup för League of Legends.

"Vi är mycket glada över att Rebels Gaming går med i League of Legends Superliga. Det är ett viktigt steg för klubbens strategi, säger De Gea. " Vi var redan i den största VALORANT regionala ligan och att vara en del av League of Legends var ett naturligt steg för klubben. Vi kommer för att arbeta hårt och förtjäna vår plats på scenen."

När det gäller vem Rebels Gaming kommer att möta i Superliga nästa år är de andra organisationerna; Giants, Movistar Riders, UCAM Tokiers, Barca eSports, Fnatic TQ, Heretics, Finetwork KOI, Bisons Eclub och Guasones.

League of Legends

Relaterade texter



Loading next content