Svenska
Gamereactor
nyheter
Halo Tatanka

Rapport: Nästa Halo-spel tycks vara Battle Royale-titeln Tatanka

Det som tidigare var tänkt som ett nytt spelläge till Halo Infinite är nu ett eget spel med ny grafikmotor och har dessutom byggts ut...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i

343 Industries grundades för 16 år sedan med den enda uppgiften att hantera allt Halo-relaterat efter att Bungie lämnade Microsoft för att bli oberoende. Tyvärr har de aldrig helt kunnat leverera samma mästerverk som Bungie skapade, och deras senaste titel Halo Infinite har fått hård kritik för buggar, bristande support, saknade funktioner och dumma beslut som att tvinga konsolspelare att spela mot PC i multiplayer.

HQ

I en ny Bloomberg-rapport hade Jason Schreier många intressanta saker att berätta om angående både 343 Industries och Halo (vilket vi rapporterat om tidigare idag). De mesta är saker som vi har hört rykten om tidigare, men att Schreier skriver om dem är så nära en bekräftelse som vi kommer att få och tydligen är inget nytt singleplayer-Halo under utveckling samt att grafikmotor ska bytas under ledning av nya chefen Pierre Hintze.

Det verkar dessutom som att tioårsplanen för Halo Infinite inte heller längre är giltig eftersom "recent moves point to a shorter-term vision". Detta betyder dock inte att vi inte kommer att få något nytt Halo eftersom Certain Affinity (en studio grundad av Bungie-avhoppare) arbetar med Tatanka (arbetsnamn), vilket är Halo Battle Royale-projektet det ryktats om under en längre tid, vilken en gång var tänkt som nytt innehåll till Halo Infinite. Nu uppges det istället vara en separat titel som har utvecklats "in different directions".

Förhoppningsvis kan Tatanka med en ny grafikmotor visa sig vara precis vad Halo-serien behöver, och ett nytt singleplayer-äventyr lär vi som sagt får vänta länge på.

Halo Tatanka

Relaterade texter



Loading next content