Svenska
Gamereactor
nyheter
Psychonauts 2

Psychonauts 2-dokumentären finns nu på Youtube

Uppföljaren till Double Fine Adventure är här och ger oss en intressant, ärlig och transparent inblick i utvecklingen av spelet...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Ytterst få utvecklare och utgivare vill eller vågar vara ärliga om vad som händer när de gör spel, så Double Fine och 2 Player Productions höjde verkligen ribban i det avseendet när de levererade dokumentären Double Fine Adventure om skapandet av Broken Age för sju år sedan. Den dokumentären visade verkligen upp- och nedgångarna i spelets problematiska resa, och vi blev därför mycket glatt överraskande när vi fick veta att Psychonauts 2 också skulle få en dokumentär. Det har dock varit ett tag sedan vi hörde något om projektet... tills i kväll.

Double Fine och 2 Player Productions har plötsligt släppt dokumentären Double Fine PsychOdyssey, och det är en 32 avsnitt lång titt på utvecklingen av Psychonauts 2. Beskrivningen får det att låta som att det väntar ytterligare en ärlig och transparent inblick i vad som hänt i Tim Schafer och hans studio de senaste sju åren:

"Now facing the pressure to produce a worthy sequel, the studio must confront overly ambitious designs, poor morale, technical challenges and financial woes, all during a turbulent span of time for the world.

Double Fine PsychOdyssey is the direct continuation of the acclaimed series Double Fine Adventure, and offers even deeper insight into the passion, humor, and heartbreak of video game development."

Vi kommer ta paus i spelandet av Hogwarts Legacy och Metroid Prime Remastered för att kika på några avsnitt, och rekommenderar starkt att du gör detsamma. Njut och bli väldigt mycket klokare på samma gång.

Psychonauts 2

Relaterade texter

Psychonauts 2Score

Psychonauts 2

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Efter 15 långa år är äntligen uppföljaren till Psychonauts här och vi har nu satt betyg på Tim Schafers senaste skapelse...



Loading next content