Svenska
Gamereactor
nyheter
Far Cry 6

Prova på Far Cry 6 helt gratis med efterlängtade förändringar

Med New Game+, möjligheten att fritt byta ammunition, en bättre överblick över samlarobjekt med mera är det kanske dags för comeback...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

För några dagar sedan meddelade Ubisoft att de skulle presentera den sedan tidigare läckta Far Cry 6-expansionen Lost Between Worlds under gårdagskvällen - och så blev det. De lovade dock även ett par överraskningar. Det visar sig att dessa överraskningar kommer glädja dem som redan äger spelet och de som har hållit hårt i plånböckerna.

Nu kan du nämligen ladda ner en så kallad Trial-utgåva av Far Cry 6 till PC, Playstation och Xbox helt gratis. Denna låter dig utforska en av spelets stora öar och göra de första sju huvuduppdragen. Om detta ger dig mersmak kan du sedan köpa hela upplevelsen och fortsätta där du slutade.

En av anledningarna till att många varit ljumma till Far Cry 6 är dess fokus på att välja mellan olika typer av ammunition, vilket inte är ett problem längre. Kvällens uppdatering gör det möjligt att ta med alla sorter samtidigt och växla mellan dem i vapenhjulet. Som grädde på moset har vi äntligen fått New Game+, en översikt som visar vad du inte gjort ännu samt en ny svårighetsgrad - och det börjar därmed kännas lockande att testa det senaste äventyret ur Ubisofts populära serie.

HQ
Far Cry 6

Relaterade texter

Far Cry 6Score

Far Cry 6

RECENSION. Skrivet av Johan Mackegård Hansson

Ubisofts enormt framgångsrika kassako är tillbaka med en ny konflikt i ännu ett påhittat land. Mackegård har kämpat med gerillan och är redo att sätta betyg.

4
Ubisoft lämnar nu Far Cry 6 bakom sig

Ubisoft lämnar nu Far Cry 6 bakom sig

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Ubsioft har nu bestämt sig för att det är dags att dra ur pluggen för Far Cry 6, som fått rejält med stöd ända sedan premiären i oktober 2021. Tanken är att utvecklarna...



Loading next content