Svenska
Gamereactor
nyheter
eFootball 2022

Pro Evolution Soccer byter namn och blir gratisspel

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Pro Evolution Soccer släpptes för första gången år 2001 och har därefter släppts varje år. Nu är PES-eran över. Konami har nämligen bytt namn på serien till eFootball. Redan till 2020 års upplaga hette spelet eFootball, men även PES fanns med i namnet. eFootball PES blev dock inte långvarigt utan fick bara ett spel plus den säsongsuppdatering som eFootball PES 2021 Season Update var. Det nya namnet, som alltså kort och gott är eFootball, meddelades i spelets utannonseringstrailer (som du kan kolla in här nedan). Det nya spelet kommer endast finnas digitalt och vara gratis att ladda ner. Versioner till Playstation 4 och 5, Xbox One och Series X/S samt PC kommer i höst och iOS och Android ett senare datum. Alla dessa kommer ha cross-platform-stöd från i vinter, så Playstation 5-spelare kan till exempel spela mot mobilspelare.

Laddar du ner gratisspelet kan du spela vänskapsmatcher med nio klubbar tillgängliga. Andra lägen kommer sedan att kunna köpas som extra nedladdningsbart material. MyClub (seriens motsvarighet på Ultimate Team) har gått att spela gratis i ett par år, men ingen utannonsering om detta fortsätter gavs. Mer information om spelet kommer ges i slutet av augusti.

HQ
eFootball 2022
eFootball 2022

Relaterade texter

eFootball 2022Score

eFootball 2022

RECENSION. Skrivet av Johan Vahlström

Pro Evolution Soccer har bytt namn till eFootball och är ett av årets sämsta spel. Det kan till och med vara tidernas sämsta fotbollsspel!

0
eFootball 2022 1.0 släpps nästa vecka

eFootball 2022 1.0 släpps nästa vecka

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Efter att ha väntat i fler månader än vad Konami räknat med och fansen hoppats på, är det japanska företaget nu redo att lansera den slutliga versionen av sitt omgjorda...



Loading next content