Svenska
Gamereactor
nyheter
Portal 2

Portal 2-mysteriet växer

Gabe Newell retas på GDC-mässan

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

När Valves Gabe Newell tog mot sitt Pioneer Award på GDC, visade han upp en slideshow om hur hans företag ser på framtiden. Den sista bilden var tänkt att besvara flera frågor, som "Vem är The G-Man" (den mystiska kostymklädda mannen från Half-Life) och varför Valve har valt att inte stödja Playstation 3. Istället så kraschade datorn och publiken möttes av en blå skärm - en blue screen of death, som vi kärleksfullt brukade (brukar?) kalla dem.

Men det var ju såklart ingen tillfällighet, utan det verkar ännu en gång vara en del av det pågående Portal 2-mysteriet (trots att spelet numera är annonserat officiellt). Folk på Internet är inte alltid dumma, vad Something Awful än påstår, och en forumanvändare hos Penny Arcade översatte snabbt felmeddelandet till engelska - "D7C5D5C4 in E4D 5E3(C9) * D3C5C5C5" blev plötsligt "(U)(S) : (P)(E)(N)(D) in (U)(N )(T)((I)) * (L)(E)(E)(E).

"Pendin until EEE", alltså. 3 x E? E3? Kan det vara så att vi kan vänta oss något stort från Valve på E3? Ja, det verkar ju så...mer om Portal 2, eller vågar vi hoppas på information om Half-Life 2: Episode Three? Dags att spekulera!

Portal 2
Newells Blue Screen of Death. Tack till Joystiq.

Relaterade texter



Loading next content